Reborn Events

Land of the Old

Er et nyt og unikt løb vi stabler på benene, så fjerde og sidste piece til Quadfecta’en kan samles. 

Vi har sammen med Ledreborg Slot arrangeret et nyt unikt OCR løb i samarbejde med Berzerk, som du har mulighed for at deltage i. Du vil have mulighed for at kvalificer dig til EM 2021 og VM 2021 vil dette løb.

Land of the Old Family

Vi bygger forhindringer om, så vi kan udfordre både en 6 årig men os en 15 årig og deres følgeskab af voksne. 

The Pit

REBORN stiller igen i år op i Lynge drive in. Her vil du blive smidt ud en del højde meter, da vi udnytter vi er i en “Grusgrav”, det eneste vand der vil være tilstede er evt. regn/vandpytter. 

OCR United

Vi stiller nu op med et nyt løb på en ny lokation som ikke er set i DK. Så er du klar på vand, is og masser af trapper? Så skal du da med til vores løb i og omkring Gladsaxe idrætsområde. Her vil du bliv “slæbt” igennem deres ude bassiner, skjøtehallen, stadiumet osv. 

OCR United Family Run

Så afholder vi endnu engang Famliy run, denne gang med vand (lavt), is og en masse trapper. Da i vil blive “slæbt” igennem Gladsaxe idrætsanlæg. 

Nu også sammen md ungerne

Ledreborg Slot

Igen indtaget vi Slottets smukke området, hvor du vil blive guidet gennem de flotte omgivelser, blive udfordret på både nye og kendte forhindringer på en fantastisk rute som er til den nye MEN bestemt os til den garvede OCR-løber.